flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приватні виконавці виконавчого округу Сумської області

25 червня 2020, 14:56

Відповідно до статті 25 Закону України "Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів" виконавчим округом приватного виконавця є територія Автономної Республіки Крим, області, міста Києва чи Севастополя і приватний виконавець має право приймати до виконання виконавчі документи, місце виконання яких відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" знаходиться у межах Автономної Республіки Крим, області або міста Києва чи Севастополя, у яких розташований його виконавчий округ.

Частиною третьою зазначеної статті також встановлено, що інформація про приватних виконавців виконавчого округу та реквізити їхніх офісів розміщуються у всіх судах та в органах державної виконавчої служби, розташованих у межах відповідного виконавчого округу.

Міністерство юстиції України забезпечує ведення Єдиного реєстру приватних виконавців України. Доступ до інформації Єдиного реєстру приватних виконавців України є безоплатним, здійснюється цілодобово і без обмежень на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України із забезпеченням можливості пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування інформації без необхідності застосування спеціально створених для цього технологічних та програмних засобів.

         Єдиний реєстр приватних виконавців України в мережі "Інтернет " - https://erpv.minjust.gov.ua

Інформація про приватних  виконавців виконавчого округу Сумської області:

-     Приватний виконавець Савенко Юрій Олександрович

  • Місце розташування офісу: 40004, м. Суми, вул. Металургів, 30 (1 поверх), офіс № 2 та 2-а, тел.(факс) +380542646260 м.т. +380950093151, e-mail: savenkoyurii@ukr.net