flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо розгляду кримінального провадження відносно завідуючої ДНЗ «Ромашка» Тростянецького міського відділу освіти Тростянецької міської ради

16 квітня 2018, 11:32

 

 

Ухвалою Охтирського міськрайонного суду Сумської області від 13 квітня 2018 року завідуюча ДНЗ «Ромашка» Тростянецького міського відділу освіти Тростянецької міської ради була звільнена від кримінальної відповідальності за ч.1 ст.366 КК України на підставі ст.45 КК України у зв’язку з дійовим каяттям.

Нагадаємо, завідуюча ДНЗ «Ромашка» Тростянецького міського відділу освіти Тростянецької міської ради обвинувачувалась у тому, що вона умисно внесла завідомо неправдиві вдомості до офіційних документів (табелів обліку використання робочого часу).

Приймаючи дане рішення, суд врахував, що обвинувачена вчинила кримінальне правопорушення невеликої тяжкості, вину визнала та щиро розкаялась у вчиненому, раніше не судима, за місцем проживання та роботи характеризується позитивно, повністю добровільно відшкодувала завдану шкоду.

Пошук інформації щодо судових рішень у справі можна здійснити у Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 588/333/18.