flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОХТИРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД ПІД ОХОРОНОЮ.

12 листопада 2020, 13:12

 

    З 12 листопада 2020 р. громадський порядок в Охтирському міськрайонному суді забезпечують співробітники першого підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Сумській області.

 4 квітня 2019 р. Вища рада правосуддя  прийняла рішення щодо затвердження Положення про Службу судової охорони, чим, власне, і розпочала створення цього органу з правоохоронними функціями.

Заступник начальника територіального управління  Служби судової охорони у Сумській області полковник Служби судової охорони Стеблянко Сергій Анатолійович та Командир першого підрозділу охорони територіального управління Служби судової охорони у Сумській області майор Служби судової охорони Страшенко Роман Васильович представили колективу суду співробітників Служби, які здійснюватимуть охорону та підтримуватимуть громадський порядок в установі.  Сергій Стеблянко особисто провів інструктаж з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі, дотримання правил карантину та привітав з початком несення служби.

За доброю традицією полковник Служби судової охорони Стеблянко Сергій Анатолійович вручив голові суду пам’ятну табличку з символікою Служби судової охорони, а судові охоронці подарували усім жінкам квіти,посмішки та гарний настрій.